•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Johnnyija Deppa razvod koštao sedam miliona dolara

Glumački par Johnny Depp i Amber Heard okončali su buran razvod sporazumom po kojem će Depp svojoj bivšoj ženi isplatiti sedam miliona dolara.

U sporazumu su sadržani brojni uslovi na koje su glumci pristali u avgustu kada je Amber povukla tužbu protiv Deppa za nasilje.

Dokumenti o razvodu pokazuju da će Depp zadržati vlasništvo nad brojnim nekretninama, uključujući one u Los Angelesu i Parizu, i svoje privatno ostrvo na Bahamima. U njegovom vlasništvu ostaće i više od 40 vozila.

Heard će zadržati pse Pistola i Boo, koji su se našli u središtu skandala 2015. godine kada ih je glumica pokušala da prokrijumčari u Australiju bez poštovanja zakonske procedure o boravku u karantinu.

Depp će svojoj bivšoj supruzi isplatiti sedam miliona dolara koje će ona dati u dobrotvorne svrhe. Njihovi advokati raspravljali su o tome da li će Depp novac uplatiti direktno u dubortvorne svrhe.

"Ovaj petak 13. nam je posebno srećan. Zadovoljni smo jer je ovo neugodno poglavlje života gospodina Deppa završilo", napisala je Deppova advokatica Laura Wasser u saopštenju.

Pierce O'Donnell, advokat Amber Heard, pozdravio je sporazum o razvodu braka kao veliki dan za svoju klijenticu ističući kako je razvod sve što je Amber želela, a sada je to ostvarila.

Depp i Heard upoznali su se 2011. godine na snimanju filma "The Rum Diary". Petnaest meseci kasnije Heard je podnela zahtev za razvod braka Višem sudu u Los Angelesu navodeći nepomirljive razlike s Deppom.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...