•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Joker" do sada zaradio gotovo milijardu dolara samo od bioskopskog prikazivanja

"Joker" je na putu da postane prvi R-rated film koji je do ovog momenta na svetskim bioskopskim blagajnama ostvario zaradu veću od milijardu dolara, piše Business Insider.

Zbog ogromnog uspeha, već neko vreme se nagađa da bi ovaj film mogao dobiti i svoj nastavak. Iako još uvek nema zvanične potvrde, reditelj filma Todd Phillips ovu mogućnost ne isključuje. Govoreći za Los Angeles Times, on je naveo da će nastavak "morati da ima neku tematsku rezonancu".

"To sigurno ne bi bio još jedan divlji i ludi film o strip junaku. To bi moralo imati neku tematsku rezonancu na sličan način kao što to ima 'Joker'. Znate, kada ona postoji tek tada film dobija smisao", naveo je Phillips.

On je ranije izjavio da je "Joker" oduvek trebao biti samostalna priča bez bilo kakvih nastavaka. Međutim, prošlog meseca je rekao GameSpotu da će učiniti sve što glavna zvezda filma Joaquin Phoenix bude želeo, ali je i tada ponovio da film nije postavljen za snimanje nastavka.

"Joker" je od pristizanja na bioskopska platna početkom oktobra globalno zaradio 988 miliona dolara iako je ekipa filma imala produkcijski budžet od samo 55 miliona dolara.

To je značajna finansijska injekcija za kuću Warner Bros, koja je doživela razočaravajuću godinu kada su u pitanju bioskopske projekcije njihovih materijala.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu