•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jon Cryer otkriva kako je propao Charlie Sheen

Zvezda serije 'Dva i po muškarca', Jon Cryer, ispričao je za Huffington Post kako je izgledao 'put prema dole' Charlieja Sheena.

Kazao je da je sve zajedno 'polako evoluiralo', ali da je 'prva pukotina na fasadi' bila kad je Sheen na radiju pričao o teorijama zavere vezanim uz 9/11. Od tog trenutka počele su se događati situacije 'na svim nivoima' koje su s vremenom dovele do njegovog otpuštanja iz showa 2011. godine.

Cryer se prisetio da ga je 'gledao kako se opet ženi, verovatno malo prebrzo', nakon čega je ubrzo uhapšen zbog napada na tadašnju suprugu Brooke Mueller: 'Nisam očekivao to hapšenje, to je sigurno', kazao je i dodao da je znao da se Sheen borio s zavisnostima od alkohola i droga te da se često brinuo za njega.

'Svi koji su imali prijatelja zavisnika znaju kako je živeti u strahu - hoće li idući telefonski poziv biti onaj u kojem saznaš da se dogodilo nešto grozno? To mi se stalno događalo s Charliejem i s tim je bilo teško živeti', dodao je i nastavio: 'Charlie i ja vodili smo nekoliko razgovora. Da ponovim, kad imate posla s nekim ko ima problema sa zavisnošću, teško je do njega dopreti. Ja očito nisam uspeo tada".

Uprkos Sheenovom neprofesionalizmu, CBS je pokušao s njim raditi dok god je bilo moguće, tvrdi Cryer: 'Dogodilo se nekoliko puta da ste na poslu i vidite da neko nije svoj i da nešto ne štima, a Chuck Lorre bi mi prišao i rekao: 'Je li on u redu? Možeš li razgovarati s njim? Jer ja sam već pokušao. Postoji li neko za koga misliš da može do njega dopreti?''.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu