•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jon Favreau režira fantasy seriju `Shannara´

Dobro poznata faca devedesetih i još jedan u nizu američkih glumaca koji su se bacili u rediteljske vode, Jon Favreau, dobija šansu da se okuša u vođenju serije. Radi se o ekranizaciji ciklusa romana Terryja Brooksa, Shannara.

Iza projekta već sad stoji ekipa zaslužna za popularnu seriju Smallville. Knjigu će adaptirati Alfred Gough i Miles Millar i predstaviti TV kući MTV. Fantasy žanr je uvek aktualan među publikom tako da insistiranje kuće na pokretanju ovog projekta ne iznenađuje. Radnja Brooksovog fantasy sveta smeštena je u postapokaliptičnu budućnost, u vreme kada je sva civilizacija gotovo u potpunosti izbrisana sa lica Zemlje.

Shannara prati jednu porodicu koja poseduje drevnu magiju. Radnja serije navodno će biti bazirana na drugoj knjizi u ciklusu (The Elfstones of Shannara), više detalja nije poznato.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....