•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jonathan Liebesman na čelu serije `Shannara´

1977. godine Terry Brooks napisao je knjigu 'The Sword of Shannara', prvi deo originalne trilogije koja je kasnije prerasla u franšizu koja danas broji dvadeset i pet knjiga. Bila je to najpoznatija serija fantasy knjiga koja do danas nije doživela adaptaciju na male ili velike ekrane. Ali, uskoro će se i ta istorijska nepravda ispraviti. MTV je naručio deset epizoda fantasy serije Shannara.

Jon Favreau trebao je preuzeti ulogu redatelja, ali neće biti u mogućnosti zbog problema sa rasporedom. Umesto toga, preuzeće ulogu izvršnog producenta, a glasine kažu kako će na njegovo mesto zasesti Jonathan Liebesman, reditelj reboota Teenage Mutant Ninja Turtles. Prva sezona serije pratiće radnju druge knjige “The Elfstones of Shannara”, koji mnogi fanovi smatraju najboljom knjigom franšize.

Radnja serije odvijaće na Zemlji, nekoliko hiljada godina nakon propasti civilizacije, te će pratiti porodicu čiji potomci barataju drevnom magijom i koji svojim avanturama preoblikuju budućnost sveta u kome žive. Na scenariju će raditi Al Gough i Miles Millar koji su poznati po radu na seriji Smallville.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu