•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jongens (2014)

Film govori o Sigeru, povučenom petnaestogodišnjem sportisti koji spoznaje ljubav na letnjem raspustu. Siger trenira u novom timu za nacionalni šampionat u trci štafeta i sreće neobičnog i nepredvidivog Marka. Prijateljstvo koje se među njima razvija deluje sasvim obično, ali Siger skriva jača osećanja prema Marku. On se bori sa sobom kada na videlo izlazi da je Mark zaljubljen u njega.

Sa svojim naboljim prijateljem Stefom, Siger pronalazi motokros stazu nedaleko od sela. Radnja se ubrzava kada Siger ubrzo započne vezu sa Džesikom. On je konačno čovek u očima svog grubog starijeg brata Edija, koji se u tajnosti trka mopedom na motokros stazi. Siger o ovome ne govori svome ocu, koji se često prepire sa buntovnim Edijem otkako im je majka umrla. Siger pokušava da pomiri ovu dvojicu, ali on misli na druge stvari, pošto mu je sve teže da porekne svoja osećanja prema Marku.

Žanr:drama
Godina:2014
Reziser:Mischa Kamp
Scenario:Henk Burger, Jaap-Peter Enderle
Uloge:Gijs Blom, Ko Zandvliet, Jonas Smulders
Uzrast:TV-MOVIE
Award:8 nagrada i 4 nominacija
Studio:Pupkin Film
Zemlja:Netherlands
Jezik:holandski
Trajanje:78 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....