•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Joseph Gordon-Levitt u ulozi strip junaka?

Sandman je jedan od retkih stripova koji su se našli na listi bestsellera New York Timesa i u 100 najboljih materijala Entertainment Weekly 1983.-2008., a njegov autor, Neil Gaiman, je vremenom stvorio veliku bazu fanova koja ima velika dalja očekivanja. Glavni lik je antropomorfna manifestacija snova koji je držan u zarobljeništvu 70 godina i pobegne u moderan svet kako bi se osvetio i vratio svoje izgubljeno kraljevstvo, ali vremenom karakterno pređe iz tragičnog heroja u okrutnog osvetnika.

Gaiman je sumirao radnju: „Kralj snova shvata da se mora promeniti ili umreti, i donese svoju odluku.“ Sandman je izlazio od 1989. do 1996. godine. Norman Mailer ga je definisao kao „strip za intelektualce“, a Morpheusa je časopis Empire proglasio šestim najvećim likom u stripu.

Joseph Gordon-Levitt se sprema za ulogu Sandmana u budućem filmu, ali prema novim informacijama on će glumiti, režirati i producirati adaptaciju Gaimanovog stripa.
Rediteljski debi imao je ove godine filmom Don Jon, a za Sandmana se trenutno traži scenarista.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...