•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Josh Gad piše scenario i glumi u `Gilligan’s Island-u´

Nakon što je imao odličnu ulogu u animiranom filmu Frozen koji je postao pravi hit, Josh Gad je dobio ulogu u Warner Brosovoj adaptaciji Gilligan’s Islanda. Otkada smo saznali da Warner namerava da TV seriju iz 60-ih prebaci u film prošlo je čak četiri godina.

Radnja TV serije koja je imala tri sezone prati zgode sedmorice brodolomaca na Gilliganu, tropskom ostrvu koje je ekipa bila prisiljena da naseli nakon što ih je na putu presrela ogromno nevreme. Još uvek se ne zna koju će ulogu uzeti Gad, ali pretpostavlja se da će to biti uloga Gilligana ili Skippera. Osim toga, Gad će, uz Benjija Samita i Dana Hernandeza, biti zadužen i za pisanje scenarija.

Originalna serija je delo Sherwooda Schwartza, a glumili su Bob Denver (Gilligan), Alan Hale Jr. (Skipper), Jim Backus i Natalie Schafer (Thurston i Lovey Howell), Dawn Wells (Mary Ann) i Tina Louise (Ginger).

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...