•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Još jedan rimejk klasika – „I, Frankenstein“

Pisali smo kako se interesovanje za vampire gubi, zanimljivost monstruma doktora Frankenštajna raste; čak smo dali i naslove na tu temu koji se spremaju u Holivudu, kad, evo nama još jednog!

„I, Frankenstein“, sa Aaronom Eckhartom, pokušava da na jedinstven način prikaže život monstruma u današnjim uslovima. Stuart Beattie režirao bi film prema adaptaciji Kevin Greviouxove grafičke novele – ili ti, nenadobudnije, stripa. Lakeshore Entertainment, Hopscotch Features i Lionsgate skupa, prioduciraće film, a sa njom će započeti u Australiji januara naredne godine.

Premijera je zakazana za 22/02/2013.

Mary Shelley nikada nije bila popularnija, a da li će naredna godina započeti eru Frankenštajnovog monstruma, ostaje da se vidi, međutim, 12 naslova na tu temu obećavaju. Vampiri su oduvek bili de-mode, vukodlaci, iako zanimljiviji, donekle nikada iz pozadine nisu izbijali, a Frankenštajn, najnezanimljiviji od svih njih (uz mumiju) dobiće svoju reinkarnaciju pod suncem. A ko zna, možda mu krajem godine dodaju očnjake, umotaju u zavoj i tokom noći punog meseca pretvore u Frankenštajnovog vukodlaka. Do toga će neminovno doći, i ne zaboravite, JA sam to rekao prvi i meni da se zahvalite MENI i za prvi i drugi i nulti deo te priče. Ja! I samo Ja! Hahahahaha-ha!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...