•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jude Law je Captain Hook u Disney-evom Peter Pan Remake-u

Pored remake-a The Little Mermaid, Robin Hood i Hercules, Disney takođe planira da Neverland uvede u svet akcije uživo sa Peter Pan-om i Wendy. Izvori tvrde da je studio u pregovoru sa Jude Law-om za ulogu Captain Hook-a, kome je prvobitno glas pozajmio ikonski Hans Conried u animiranom klasiku iz 1953. godine.

Za Peter Pan remake za režiju filma određen je David Lowery, čiji prethodni radovi uklјučuju Pete-ovog Dragon-a, A Ghost Story i The Old Man & The Gun u kome glumi Robert Redford. Lowery je ko-napisao scenario sa Toby Halbrooks-om, a Jim Whitaker će biti producent. Jude Law kao Captain Hook je prvi izbor koji je bio najavljen, iako Disney još nije zvanično potvrdio da je on potpisao.

Izvori su takođe rekli da se očekuje da će izdanje biti bioskopsko i da neće ići direktno na Disney+ streaming rutu, za razliku od nekih nedavnih akcija uživo rimejkova.

To će, naravno, biti daleko od prvog puta da je Peter Pan-ov zakleti neprijatelj Captain Hook prikazan u akciji uživo, a ukoliko posao sklopi sa Law-om, on će uskočiti u gusarske čizme i ruke sa kukom Dustin Hoffman-a, Jason Isaac-a i, u skorije vreme, Garret Hedlund-a, koji je glumio mladu verziju zloglasnog gusara u Pan-u za 2015., koji su dobro ocenili kritičari.

Disney-ev klasik Peter Pan objavlјen je davne 1953. godine i ostaje najuspešnija adaptacija romana J.M. Barrie. Priča o Peter Pan-u prati Peter-a i njegovu prijatelјicu Zvončicu, vilu, koji beže od braće i sestre Wendy, John i Michael-a na ostrvo Never Land, gde Captain Hook traži osvetu protiv Peter-a jer mu je odsekao ruku. Iako su detalјi u vezi sa remake-om aktivne akcije trenutno malo, naslov, Peter Pan & Wendy, izgleda, sugeriše da će uloga Wendy biti proširena.

Bilo je nekoliko pokušaja da se klasična priča sprovede u akcija uživo, s tim da je priča o Peter Pan-u bila ispričana više puta tokom godina. Mnogi drugi studiji napravili su sopstvene verzije i za velike i za male ekrane, pri čemu su mnogi pokušavali da materijalu pristupe iz druge perspektive. Steven Spielberg-ov Hook, u kojem je glumio pokojni, veliki Robin Williams kao Peter Pan, zamišlјao je svet u kojem dečak koji nikada nije odrastao čini upravo to. U međuvremenu, Joe Wright-ov Pan pokušao je da stvori priču o poreklu lika. Nažalost, oba su pokušaja razočarala i kritički i finansijski.

Law, dvostruku nominovan za Oscara za njegove uloge u Cold Mountain i The Talented Mr. Ripley, nedavno je glumio u filmu The Nest, nasuprot Carrie Coon, i Blake Lively u trileru The Rhythm Section. Law je hvalјen zbog njegovog nastupa u HBO-ovom filmu The New Pope, u kojem glumi nasuprot John Malkovich-u, i repriziraće njegovuu ulogu Albus Dumbledore-a u sledećem Fantastic Beasts and Where to Find Them nastavku.

Disney je do sada doživeo ogroman uspeh u sa njegovim remake-ovima, poput The Lion King-a i Aladdin-a koji su doneli milijarde za studio.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...