•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jude Law postaće otac po peti put

Zgodni 41-godišnji glumac i njegova sada već bivša devojka, 23-godišnja pevačica Catherine Harding, dobiće prvo dete, a iako se su razišli, potrudiće se kako bi detetu osigurali normalno odrastanje, prenosi Daily Mail.

"Mogu potvrditi da Jude Law i Catherine Harding očekuju dete na proleće", potvrdio je glumčev potparol za People.

Law već ima četvoro dece, dva sina i ćerku iz braka sa Sadie Frost i petogodišnju ćerkicu iz kratke veze sa Samanthom Burke.

Jedna od glumčevih veza je i sa manekenkom Siennom Miller, koja je započela nedugo nakon razvoda od Frost, 2003. godine. Celi njihov odnos bio je vrlo turbulentan, a prekinuli su dve godine kasnije kada je Law prevario Siennu sa dadiljom svoje dece, Daisy Wright.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...