•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jumanji (1995)

1969. mladi Alan Parrish pronalazi kitnjastu drustvenu igru sa imenom Jumanji. On započinje igru zajedno sa svojom prijateljicom Sarah-om, i tada počinju da se dešavaju čudne stvari. Kada je Alan bacio kockice sa određenim brojevima, on biva prebačen u carstvo džungle Jumanji. Sarah, prestrašena stvarima koje su se desile, ne završava igru do kraja i Alan ostaje zarobljen u narednih 26 godina, sve dok novo dvoje dece, brat i sestra Judy (Kirsten Dunst) i Peter (Bradly Pierce) ne započinju novu partiju igre koju su pronašli na tavanu napuštene Alanove kuće.

Kada dvoje mališana bace određen broj kockica, broj koji oslobobađa Alan-a, on se vraća kao 38. godišnjak (Robin Williams). Zadatak Alan-a, Judy i Peter-a postaje da pronađu sada već odraslu Sarah-u (Bonnie Hunt), i da završe davno započetu igru – ili da rizikuju da njihovu kuću, susedstvo, pa čak i čitav grad preuzmu slonovi, krokodili, pauci, kao i drugi stanovnici fascinantne, naizgled nezaustavljive sile zvane Jumanji ... zauvek!

Jumanji je avantura sa savršenom kombinacijom karaktera i priče, podržana odličnim specijalnim efektima.

Direktor Joe Johnson je koristio do sada neviđenu kompjutersku tehnologiju, da bi simulirao uzbuđenje.

Žanr:Avantura, Fantazija
Godina:1995
Reziser:Joe Johnston
Scenario:Jonathan Hensleigh, Greg Taylor
Uloge:Robin Williams, Kirsten Dunst i Bonnie Hunt
Award:3 nagrade, 8 nominacija
Box office:262,797,249 USD
Studio:TriStar Pictures
Zemlja:United States
Jezik:English | French
Trajanje:104 min
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....