•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Jumanji' najgledaniji film u američkim bioskopima

"Jumanji: Welcome to the Jungle", nastavak filma iz 1995. godine, preuzeo je prvo mesto na američkim blagajnama od filma "Maze Runner: The Death Cure", objavila je kompanija Exhibitor Relations.

Film Džeka Kasdana u kojem glumi Daun Džonson zaradio je 10,9 miliona dolara proteklog vikenda, u sedmoj nedelji prikazivanja i ostvario ukupno 352,6 miliona dolara prihoda.

Film "Maze Runner: The Death Cure" pao je na drugo mesto po zaradi. Treći i poslednji nastavak naučno-fantastične sage u režiji Vesa Bala, zaradio je za sedam dana 10,5 miliona, a ukupno 40 miliona u dve nedelje.

"Winchester", horor u kojem Australijanac Džejson Klark igra imaginarnog psihijatra kojeg u pomoć zove Sara Vinčester koju igra Helen Miren, naslednica trgovca oružjem, kako bi procenio njeno mentalno zdravlje i strah od duhova, zauzeo je treće mesto. Film je zaradio 9,3 miliona dolara prvog vikenda prikazivanja.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...