•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Junaci našeg doba 2 - od 23. novembra od ponedeljka do četvrtka na Superstar TV

Kako će se rasplesti priča o sudbinama porodice Čičanović i hoće li novopečenipredsednik opštine Čičko uspeti da se suprostavi beskrupuloznom šefu stranke Muziću pratimo u novoj sezoni serije Junaci našeg doba!

Kako će proći novouspostavljena karijera Čičkove supruge Maje i koliko ona za svoj uspeh duguje Čika Peri, šta će biti sa Olginim romanom, ko je ustvari glavni junak njene knjige i koje su prirode njeni odnosi sa izdavačem Bojanićem su sve pitanja na koje ćemo dobiti odgvor u drugoj sezoni serije Junaci našeg doba.

Veliki novac je promenio ponašanje Vrućka, poremetio odnose u porodici, a da li će mu doneti sreću ili katastrofu pratimo u nastavku serije. Da li će uspeti da sinu svoje sestre Alke obezbedi novčanu potporu od strane Špica i njegovog ujaka Žitomira ili će se sve završiti katastrofalno saznaćemo uskoro kraj malih ekrana na Sueperstar TV gde pratimo premijerno Junake našeg doba 2.

Uloge tumače:

Igor Đorđević, Mina Lazarević, Nenad Jezdić, Branko Cvejić, Svetlana Bojković, Vojin Ćetković, Isidora Građanin, Rade Maričić, Isidora Janković, Tijana Čurović, Dejan Lutkić, Eva Ras, Marija Vicković, Hadži Nenad Maričić, Branimir Brstina, Mima Karadžić, Radoslav Milenković, Katarina Žutić, Mirka Vasiljević.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...