•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jurassic World: Dominion je odložen za 2022.

Jurassic World: Dominion je trebalo da stigne u bioskope sledećeg leta, ali iz Universal Pictures su najavili da je planirani datum sada 10. jun, 2022. Universal je takođe ovom prilikom objavio i poster sa novim 2022. datumom.

Snimanje filma Jurassic World: Dominion je moralo da se prekine u martu ove godine zbog COVID-19 pandemije, ali je nastavljeno preko leta. Na setu su morala da se poštuju stroga pravila protiv COVID-a kao što su redovno testiranje, provere temparature i izolacija glumačke postave. Variety je takođe preneo da se snimanje Dominiona najverovatnije završava za nekih mesec dana.

Chris Pratt i Bryce Dallas Howard vraćaju se u novom nastavku, zajedno sa triom zvezda iz originalnog Jurassic Park filma koji čine Sam Neil, Laura Dern, i Jeff Goldblum. Colin Trevorrow se takođe vraća kao režiser.

Jurassic World: Dominion je poslednji u nizu filmova čije su premijere odložene zbog COVID-19 pandemije, kao i oporavka bioskopske industrije koji je sporiji nego što se očekivalo.

Podeli:



Preporucujemo