•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Justin Timberlake i Jessica Biel: Tajno venčanje na jugu Italije

Nakon pet godina veze Justin Timberlake i Jessica Biel postali su muž i žena. Američki par venčao se u petak na jugu Italije u prisustvu porodice i prijatelja koji do zadnjeg trenutka nisu znali gde će se venčanje održati.

“Divno je biti venčan, ceremonija je bila predivna i presretni smo što smo bili okruženi sa porodicom i prijateljima - izjavio je novopečeni bračni par za People. Kako bi poseban dan zadržali samo za sebe i svoje najbliže, mladenci su goste iz SAD-a prvo uputili u Nemačku, zatim su privatnim avionom stigli u Italiju, a krajnja lokacija ceremonije bila je iznenađenje do kraja puta. Isto se tako, zasad, u tajnosti drži Jessicina venčanica, a nagađa se da je glumica koja često rizikuje sa modom stavila tradiciju ispred modernog kod odabira savršene haljine. Tridesetogodišnja Jessica i godinu dana stariji Justin na Mediteran su stigli početkom nedelje jer im je bila želja da ulazak u bračnu luku proslave nezaboravnim slavljem koje je trajalo čak tri dana. Dva dana pre venčanja imali su žurku na plaži, plesali uz živu muziku i divili se veličanstvenom vatrometu, a dan posle slavili su u dvorištu jedne romantične vile sa prijateljima Andyjem Sambergom i bivšim članom grupe N'Sync Chrisom Kirkpatrickom. Svi svatovi i budući mladenci bili su ležerno odeveni, dvorište je bilo ukrašeno samo belim vrtnim nameštajem, a sladili su se svežim italijanskim sirevima, maslinama i vinom.

Par, veren od decembra, prvo se želeo venčati u Kaliforniji, ali nakon što su u aprilu posetili romantičnu mediteransku zemlju shvatili su da je idealna lokacija za njihov veliki dan. Tada su svratili i do hotela Palazzo Margherita u Napulju u vlasništvu redatelja Francisa Forda Coppola koji je potpuno oduševio verenike pa se šuška da su upravo onde razmenili bračne zavete. Ali, Biel i Timberlake u zemlju u našem susedstvu zaljubili su se još pre četiri godine kada su prisustvovali venčanju glumice Beverley Mitchell, Jessicine bliske prijateljice i bivše kolegenice iz serije “7th Heaven” koja je tada 14-godišnju Jessicu vinula među zvezde.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila