•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Justin Timberlake i Vudi Alen snimaju film

Da, da, pop princ sarađuje sa kultnim filmadžijom!

Dugo očekivani film „Čuvari plaže“ nekako je odjednom pao u drugi plan? Zašto? Zato što je Timberlake taj koji se latio ovog posla u novom Allenovom filmu!

Baš tako, Justin Timberlake igra čuvara plaže u novom filmu koji Woody Allen ovih dana snima u Njujorku.

Timberlake se još sredinom leta pridružio ekipi još uvek neimenovanog filma, ali je cela priča bila obavijena velom tajni. Snimanje je sada počelo i stigle su nam i prve fotografije sa seta.

Inače, za sada se samo zna da je radnja filma smeštena u period sredinom XX veka i da će se snimati na nekoliko lokacija u Njujorku. Osim Justina, u filmu igraju i Kate Winslet i Jim Belushi, a moguće je i još neko zvezdano iznenađenje.

Website:mtv.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....