•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

KADA JE BITKA, NEKA BUDE UMETNIČKA!

Art Battle® je internacionalno takmičenje u slikanju uživo koje se odvija u 50 gradova na svetu, a sada prvog beogradskog pobednika očekujemo 30og juna u Dorćol Platz-u!

Umetnici će se takmičiti u 3 runde, u trajanju od po 20 minuta. Slikari će pretvarati prazno platno u umetnička dela, dok će publika imati prilike da uživa u vizuelnom događaju uz muzičku podršku DJ-a Miss Millie.

Publika će moći da glasa i licitira za omiljenu sliku preko Art Battle® aplikacije na samom događaju.

Velika nam je čast što se za prvi Art Battle prijavilo puno izuzetnih umetnika iz Srbije, kao i iz regiona. Nismo imali nikakvu strepnju što se tiče samih prijava, ali smo definitivno prijatno iznenađeni brojem umetnika koji je poželeo da se takmiči na ovom, izuzetnom i nesvakidašnjem događaju. Raduje nas činjenica da postoji potreba za ovakvim performansom, da su za njega zaintersovani i slikari kao i publika koja ima veliku ulogu u ovakvom obliku takmičenja.” – poručila nam je kroz osmeh Miona Čolović, jedan od organizatora Art Battle Serbia.

12 umetnika koji će imati priliku da se takmiče na prvom Art Battle turniru su: Filip Daćevac, Magdalena Galliano, Nikolina Basara Vučurović, Hanna Dujmović, Ivana Milošević, Jelena Čuljić, Marija Jevtić Dajić, Bojan Stričević, Nebojša Anđelković Nele, Filip Grković, Andrej Čikala i Bojana Dejović.

Art Battle® turnir je nastao 2009. godine u Torontu, idejom Simon Plashkesa i Chris Pembertona da se spoje dve umetnosti, muzika i slikarstvo. Sve to pod okriljm noći grada, kada inspiracija radi bolje i brže, naročito jer je podstaknuta bodrenjem i navijanjem publike i njihovim znatiželjnim pogledima, kao i dobrom atmosferom uz muziku DJ-a. Dok umetnici nastupaju, publika glasa za svog favorita.

Svaki Art Battle® događaj ima po 3 runde u trajanju od po 20 minuta. U datom vremenu, slikari daju sve od sebe da što bolje kreiraju svoje umetnično delo. Za to vreme publika glasa na licu mesta za najbolju sliku u svakoj rundi, a treća i poslednja runda donosi pobednika koji dalje može obezbediti plsman za državno, evropsko ili svetsko prvenstvo u slikanju.

Glasanje se odvija putem zvanične aplikacije Art Battle®-a, a ukoliko budete dovoljno uporni i brzi, za jedinstveno umetničko delo možete licitirati i odneti ga kući.

Učešće za slikare je besplato. Prijava putem zvaničnog sajta na https://artbattle.com/artists/

Turniri Art Battle®-a su se proširili od Severne Amerike u Evropu, Rusiju, Brazil, Kinu i nastavljaju da rastu. Umetnici širom sveta su prepoznali vrednost ovakve ”borbe”, a to je naknadno rezultiralo sve većim brojem ljubitelja umetnosti, ali i dobrog noćnog provoda.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...