•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'KAKO DA DRESIRATE SVOG ZMAJA 3' PRETPREMIJERNO 2. I 3. MARTA

ZA SVE LJUBITELJE ANIMIRANIH AVANTURA, EPSKIH FANTAZIJA, MITOVA I BAJKOVITIH STVORENJA IMAMO PRAVU FILMSKU POSLASTICU!
"KAKO DA DRESIRATE SVOG ZMAJA 3" PRETPREMIJERNO 2. I 3. MARTA U ODABRANIM BIOSKOPIMA.

Animirana fantazija"KAKO DA DRESIRATE SVOG ZMAJA 3" (HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD) po treći put oduševiće najmlađe bioskopske posetioce! Povedite svoje klince u bioskop, probudite dete u sebi, osedlajte svog zmaja i poletite u avanturu prepunu šarenih boja, hrabrih Vikinga i misterioznih zmajeva!

Svečana premijera biće održana u subotu 2. marta u 18:15h u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. Dođite da se družimo sa glumcima koji su pozajmili glasove našim omiljenim junacima, da se igramo, crtamo i pravimo zmajeve i uživamo u ovoj ludoj avanturi!
Ako slučajno propustite ovaj nesvakidašnji bioskopski događaj, nema brige, jer će pretpremijerne projekcije biti prikazivane tokom celog vikenda, 2. i 3. marta i to u bioskopima:
Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank dvorana, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Ekran (Sombor), Centar za kulturu Mladenovac, Centar za kulturu Smederevo, Cineplexx Priština, Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).



Iz studija DreamWorks Animation stiže nam epska animirana avantura o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se suočimo sa nepoznatim i o tome kako ne treba odustati. Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena! Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračnijom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

Prelepu priču o drugarstvu, ljubavi i privrženosti u bioskopima gledaćemo sinhronizovano, na našem jeziku.

Film "KAKO DA DRESIRATE SVOG ZMAJA 3" će se od četvrtka 7. marta naći na redovnim repertoarima svih bioskopa.
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...