•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

KARTE ZA PREMIJERU DOMAĆEG FILMA "ZLOGONJE" U PRODAJI!

U PRODAJI SU KARTE ZA PREMIJERNU PROJEKCIJU "ZLOGONJA", NA VELIKO ZADOVOLJSTVO SVIH LJUBITELJA DOMAĆEG FILMA!

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa Kombank dvorana i preko prodajne mreže Eventima (www.eventim.rs).

Posle velikog uspeha i brojnih nagrada na međunarodnim i domaćim festivalima, premijera filma "ZLOGONJE" biće održana u velikoj sali bioskopa Kombank dvorana, u subotu 22. septembra u 19 časova. Projekciji će prisustvovati autorska i glumačka ekipa filma, kao i brojne javne ličnosti i ličnosti iz sveta filma.


Dugo nismo imali priliku da u bioskopima gledamo domaći film prvenstveno namenjen najmlađoj publici,
ali od ovog meseca očekuju nas nove avanture i novi heroji koji će podstaći našu maštu!

Od četvrtka, 27. septembra film će biti na redovnom repertoaru svih bioksopa u zemlji i regionu, u distribuciji Taramount filma.
Ova priča nastala je pod vođstvom producentkinje Jovane Karaulić i producentske kuće Akcija produkcija, a scenario koji je nastao po motivima knjige "O dugmetu i sreći" autorke Jasminke Petrović, napisali su Marko Manojlović i Miloš Krečković. Koproducent ​i na ovom filmskom ostvarenju su kuće This and That iz Beograda kao i Dream Factory iz Makedonije​. Direktor fotografije je Mikša Anđelić, kostimografkinja je Milena Milenković, montažer filma "ZLOGONJE" je Đorđe Marković, dok je scenograf iskusni Aljoša Spajić.

Film su institucionalno podržali: Filmski centar Srbije, Media program, Kreativna Evropa, Makedonska filmska agencija, Ministarstvo prosvete Republike Srbije, Grad Beograd, Opština Stari Grad.

O FILMU: ZLOGONJE je priča o Jovanu i Milici, desetogodišnjacima koji se upoznaju kada Milica nenadano stigne u Jovanov razred. Da ga druga deca ne bi emotivno povređivala, usamljeni Jovan je izgradio svoj svet iz mašte u koji Milica malo po malo uspeva da se probije. Ona ga poziva u avanturu oslobađanja njenog oca od nove žene, Miličine maćehe, za koju veruje da je veštica koja je začarala tatu. Jovan, zbog novootkrivenog uzbuđenja i radosti koje oseća zbog saznanja šta to znači imati pravog druga, prihvata ali ubrzo saznaje da prepreke koje se javljaju u realnim avanturama nije tako lako preskočiti kao u onima u njegovoj mašti. A najveća prepreka od svih za Jovana je upravo on sam. Jovan će morati da prihvati sebe takvog kakav jeste i zdušno se baci u najveću avanturu od svih – život. Kada to učini pred njim se otvara ceo jedan novi svet, u kome će zajedno sa Milicom otkriti istinsku prirodu veštice i na potpuno neočekivan ali i zreo način savladati njenu pretnju. I postati pravi heroj.
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...