•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

KO SU DECA AVATARA ? NEKI NOVI KLINCI U "AVATAR: PUT VODE" KAO NOVE GENERACIJE PANDORE

Svet se priprema za još jedan revolucionarni iskorak u svetu 3D filma očekujući 14. DECEMBRA premijeru ostvarenja "AVATAR:PUT VODE" koju nam je cenjeni sineasta Džejms Kameron predhodno obećao.
Pored dobitnice nagrade Oskar Kejt Vinslet novi intrigantni članovi Pandora sveta su i mladi ljudi koji tumače decu fantastičnog filmskog para - Nejtiri i Džejka

Pred svetski spektakl i premijeru filma "AVATAR: PUT VODE" koja je u domaćim bioskopima zakazana za 14. decembar, a za čije se prikazivanje karte već mogu pronaći na blagajnama bioskopa reditelj i scenarista Džejms Kameron (James Cameron) navodi da nas u dugoiščekivanom naslovu očekuje i osvrtanje na roditeljski odnos glavnih likova prvog dela filma - Džejka (Sam Worthington) i Neitiri (Zoe Saldana).

Pojavili su se neki novi klinci, Netejam (Džejmi Flaters) je najstariji sin Džejka i Nejtiri. Njegov brat Lo’ak koga tumači Briten Dalton pomalo se oseća usamljeno u svetu koji ga okružuje dok je Tuktirej (Triniti Blis) najmlađa članica porordice Sali. Osamnaestogodišnji Džek Čempion tumači Spajdera, dok se kao graciozna i jaka mlada Navi roniteljka na dah pojavljuje Tsireja koju tumači Bejli Bas.

Deca su, prema kreatorima filma, sama po sebi veoma zanimljivi likovi i upravo njih u velikom delu prikazuju, dok za producenta Džona Landaua (Jon Landau) mlada glumačka postava daje novi sloj ovom naučno-fantastičnom epu, jer do sad nisu imali taj mladalački element.

Prema Kameronovim rečima naglasak je veći na likovima, na njihovim odnosima, na priči i na emocijama.
Godine 2009. kada je film napravio revolucionarni iskorak sa 3D prikazom, autori su manje prostora dali odnosima i emocijama, dok očekivani nastavak AVATAR: PUT VODE upravo i traje duže iz razlioga postojanja većeg broja likova i posvećivanju njihovim karakterima.

Podeli:



Preporucujemo