•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

KOMEDIJA "DOBRI MOMCI" OD ČETVRTKA 15. AVGUSTA U BIOSKOPIMA

OD PRODUCENATA SETA ROGENA, DŽONE HILA I EVANA GOLDBERGA KOJI SU STVORILI NEKE OD NAJLUĐIH KOMEDIJA,
STIŽE NAM FILM KOJI ĆE VAS NATERATI DA PUKNETE OD SMEHA

Najbolja žurka ovog vrelog leta zakazana je za 15. avgust, kada u bioskope stiže urnebesna komedija "DOBRI MOMCI" (GOOD BOYS)!

Poznat vam je osećaj treme pred prvi poljubac? Ne znate da se ljubite a pozvani ste na žurku? Spremni ste za masne fote ili želite da se podsetite tog osećaja? Ne propustite film koji će vas zabaviti, nasmejati do suza i zauvek u vama sačuvati tinejdžera kome misli idu samo u jednom pravcu a usput mu se dešavaju nerealno lude stvari.
Nije lako biti šestak. A koliko je život komplikovan u tom uzrastu, videćete u ovom filmu.

Nakon što je pozvan na svoju prvu žurku gde će biti ljubljenja, dvanaestogodišnji Maks počinje da paniči, jer ne ume da se ljubi. U želji da se istakne, Maks i njegovi najbolji drugovi Tor i Lukas, odlučuju da uzmu dron Maksovog tate, koji Maks ne sme ni da pipne, kako bi špijunirali komšije tinejdžere koji se ljubakaju. Ali, kad stvari krenu nezaustavljivo loše, dron će biti uništen. U očajničkom pokušaju da ga poprave pre nego što se Maksov otac vrati kući, momci beže iz škole i upuštaju se u avanturu epski loših odluka u koje spadaju i ukradena droga, pejntbol sa bratstvom i bežanje od policije i zastrašujućih tinejdžerki.



Od 15. avgusta zabava je zagarantovana uz film "DOBRI MOMCI" u bioskopima:
Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood, Roda, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture Čačak, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Mladenovac, Centar za kulturu Lazarevac, Centar za kulturu Požarevac, Dom kulture Trstenik, Kulturni centar Novi Pazar, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City Podgorica, Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu Tivat.
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...