•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

KONAČNO JE STIGAO! NE PROPUSTITE PRVI TREJLER FILMA 'ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2'

JEDAN OD NAJOMILJENIJIH ANIMIRANIH FILMOVA SVIH VREMENA "ZALEĐENO KRALJEVSTVO" DOBIJA DUGOOČEKIVANI NASTAVAK!
POGLEDAJTE PRVI TREJLER FILMA KOJI NAJAVLJUJE NOVE DOGODOVŠTINE ELSE I ANE.

Iz studija Walt Disney Animation stiže nam animirana priča koju smo svi sa nestrpljenjem čekali "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" (FROZEN 2), nastavak omiljenog filma iz 2013. godine!
Svi koji su uživali u prvom filmu, nastavak avantura omiljenih princeza Else i Ane, zgodnog Hansa, preslatkog sneška Olafa i vernog irvasa Svena, moći će da gledaju u našim bioskopima od 28. novembra 2019. godine.

Film namenjen provodu cele porodice, koji će zasigurno usrećiti sve mališane i ovog puta nam predstavlja tim nagrađen Oskarom, reditelji Dženifer Li i Kris Bak i producent Piter Del Veko. U originalnoj verziji filma, glasove glavnim junacima pozajmili su Idina Menzel, Kristen Bel, Džonatan Grof i Džoš Gad, dok su muziku napisali oskarovci Kristen Anderson - Lopez i Robert Lopez.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...