•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

KONAČNO U PRODAJI KARTE ZA PREMIJERU FILMA "AJVAR"

DOMAĆI FILM "AJVAR", REDITELJKE ANE MARIJE ROSSI, PREMIJERNO ĆE BITI PRIKAZAN 11. DECEMBRA U KOMBANK DVORANI I CINEPLEXXU UŠĆE SHOPPING CENTER! KARTE SU PUŠTENE U PRODAJU!

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će film koji je već osvojio srca festivalske publike, "AJVAR" premijerno biti prikazan domaćoj publici, u dva bioskopa u Beogradu!
U sredu, 11. decembra, Nataša Ninković, Sergej Trifunović, Vesna Čipčić, Miodrag Krstović, Gordan Kičić, Aleksandra Janković, Branka Petrić, Paulina Manov i ostali glumci i autori filma pokloniće se publici u bioskopima Kombank Dvorana u 20.30 časova i Cineplexx Ušće Shopping Center u 19.30 časova.
Karte za premijerne projekcije su u prodaji i možete ih nabaviti na blagajnama bioskopa. Požurite i na vreme obezbedite najbolja mesta sa kojih ćete uživati u filmu koji na iskren i emotivan način predstavlja život, ljubav i odnose koje gradimo sa ljudima koji nas okružuju.

Film "AJVAR" sa razlogom je nagrađen najprestižnijim nagradama na festivalima na kojima je prikazan, pa domaća publika nestrpljivo čeka premijeru filma kakav se nije često viđao u našim bioskopima.


Film "AJVAR", produkcijske filmske kuće „Biberche“, u režiji Ane Marie Rossi, a po scenariju koji potpisuju rediteljka i Maja Todorović, u distribuciji Taramount filma, na redovni bioskopski repertoar stiže u četvrtak 12. decembra.

O FILMU: Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Direktorka fotografije je Maja Radošević, scenografkinja je Mina Lazarević, kostimografkinja je Ksenija Terzović, a montažer je Mateja Rackov.
Film je srpsko crnogorska koprodukcija, producent filma je Nikolina Vučetić Zečević iz filmske kuće Biberche iz Beograda, koproducent je Ivan Đurović iz filmske kuće Artikulacija iz Podgorice. Film je podržan je od strane Filmskog centra Srbije, Ministarstva kulture Republike Srbije kao i Ministarstva kulture Republike Crne Gore.
Podeli:



Preporucujemo