•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kažu da je ovo najstrašniji film godine

Prošle nedelje smo mislili da smo videli najstrašniji trejler ikada. Ali sada je tu novi kandidat za najbolji/najjeziviji horor film godine sudeći po bukvalno svim kritikama.

Ako volite ne strašne filmove onda je pravi trenutak da pređete na sledeću vest, međutim za sve ostale u pravom trenutku dolazi trejler filma čija se radnja dešava 1630. u Novoj Engleskoj – “Witch” koji govori o posvećenoj puritanskoj hrišćanskoj porodici koja živi na rubu (veoma veoma jezive) šume.

Porodica ima petoro dece sve dok novorođenče misteriozno ne nestane, kukuruz im propadne i sve čudnije i čudnije stvari počinju da se dešavaju…uključujući krv i zaposednutost.

Uloge u filmu igraju Ralph Ineson, Kate Dickey i Anya Taylor-Joy, a “The Witch” je potpuno osvojio publiku na Sundance filmskom festivalu kada je Robert Eggers osvojio nagradu za najboljeg režisera. Trejler je vrlo jednostavan, bez specijalnih efekata, što je možda još više zastrašujuće. Taman je, naježićete se od njega. Međutim, mora se priznati da je fotografija fantastična.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...