•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kaitlyn Dever u pregovorima za adaptaciju filma 'Dear Evan Hansen' sa Universal-om

Kaitlyn Dever pregovara o ulozi u adaptaciji Universal Pictures-a za Tony-jev muzički film Dear Evan Hansen.

Dear Evan Hansen bavi se mentalnom bolešću adolescenata, nakon što je srednjoškolac bio obasjan socijalnom anksioznošću koji samoubistvo njegovog drugara iz razreda koristi za njegov emocionalni dobitak. Benj Pasek i Justin Paul, duo koji stoji iza muzike za Fox-kov The Greatest Showman, napisali su muziku i tekstove.

Stephen Chboski, koji je predvodio porodični film Wonder, će biti režiser. Steven Levenson, originalni autor filma Dear Evan Hansen, prilagodiće priču za ekran.

Marc Platt i Adam Siegel produciraju filmsku adaptaciju kroz Marc Platt Productions, dok će Pasek, Levenson i Paul biti izvršni producenti.

Dever, čiji nedavne zasluge uklјučuju Olivia Wilde komediju Booksmart i nagrađivanu Netflix seriju Unbelievable, dobila je reputaciju od UTA i Felker Toczek.

Podeli:



Preporucujemo