•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kakav je ujak bio Pablo Eskobar?

Otmice, droga, bombaški napadi, ubistva – Pablo Eskobar je u Kolumbiji širio strah i trepet. 22 godine nakon njegove smrti, na velike ekrane širom Srbije od 30. aprila stiže filmska priča “Eskobar: Izgubljeni raj” o poslednjim godinama njegove vladavine. Režiju potpisuje Andrea Di Stefano, a glavne uloge je poverio Benisiju Del Toru i Džošu Hačersonu.

Film prati mladog surfera Nika (Džoš Hačerson) koji pronalazi “raj na zemlji” u Kolumbiji. Tirkizne lagune, peščane plaže, savršeni talasi – predstavljaju ostvarenje sna. Upoznaje Mariju, zavodljivu i divnu Kolumbijku u koju se strasno zaljubljuje. Sve je savršeno i odvija se u najboljem redu. Međutim, ubrzo dolazi trenutak koji menja sve – Marija mu predstavlja svog ujaka Pabla Eskobara. Nik zbog ljubavi ulazi u beskrupolozni svet droge, novca i zastrašujućih ubistava.

Triler “Eskobar: Izgubljeni raj” otkriva nekoliko aspekata – kakav je bio Eskobarov porodični život, kako je plivao u političkim vodama i naravno, koliko je bio okrutan. Eskobar je od trgovine kokainom, zarađivao milione, ali nikad nije zaboravio siromašne – gradio im je stanove i bolnice. Upravo zbog toga, za najcrnju sirotinju i sve izgnanike iz medeljinskog društva zauvek ostaće heroj.

U režiji Andrea Di Stefana, bioskopska publika gledaće malo poznate detalje iz života jednog od najmoćnijih dilera droge i kodeksima koje nije menjao ni po cenu života. Koliko je zapravo Pablo Eksobar bio kompleksna ličnost, pogledajte u trileru “Eskobar: Izgubljeni raj” od 30. aprila u bioskopima!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu