•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kako bi Green Ranger u Power Rangers 2 mogao da izgleda

Konceptna umetnost pokazuje kako bi Green Ranger izgledao u Power Rangers-u 2. Da se to ikada dogodilo. 2017. godine Lionsgate je reboot-ovao vlasništvo za veliki ekran sa filmom koji je pokušao da super nadmoćne Renger-e učini modernijim nego ikada pre. Bilo je velikih planova za Power Rangers franšizu, i Lionsgate je u jednom trenutku imao za cilј šest ili sedam nastavaka. Fanovi su u početku bili uzbuđeni zbog filma, ali po njegovom objavlјivanju Power Rangers je bio oboren mešovitim kritikama koje su umanjile njihove nade. Da stvar bude još gora, film je razočarao na blagajnama bioskopa, zaradivši samo 142,5 miliona dolara širom sveta. Iako Power Rangers još uvek ima neke pristalice, jasno je da se Lionsgate nadao puno bolјem prijemu.

Godine 2018. Hasbro je stekao prava na Power Rangers i sklopio ugovor sa Paramount-om za pravlјenje novih filmova na osnovu vlasništva. Jedno vreme činilo se da razvijaju nastavak filma za 2017. godinu. Međutim, tek prošlog leta, zvezda Dacre Montgomery (koji je igrao Jason-a, Red Ranger-a) rekao je da, iako je u postupku novi film Power Rangers-a, verovatno neće biti uklјučen u igranje uloge u filmu 2017. To je došlo kao udarac za fanove koji su bili uzbuđeni kada su ugledali buduće avanture likova. Pored Montgomery-a, u Power Rangers su glumili Naomi Scott, RJ Cyler, Ludi Lin i Becky G kao pet rendžera.

Fanovi Power Rangersa brzo su primetili da u timu filma nedostaje klјučni član: Tommy Oliver, Green Ranger. Budući da je Tommy jedan od najpopularnijih Power Rangers likova, činilo se da je iznenađujući izbor da ga izostave iz filma. Međutim, scena nakon odjavne špice teasovala je Tommy-ev dolazak, a fanovi su se nadali da će nastavak konačno da ga dovede u okršaj. Iako se to sada čini malo verovatnim, fanovi i dalјe mogu da vide kako bi on izgledao u delu konceptne umetnosti kompanije Awedope Arts .

Nemogućnost viđenja Tommy-a u akciji moglo bi da bude najveće razočaranje fanova, posebno jer je bilo toliko priča koje su se mogle da se istraže sa njime. Govorilo se o tome kako da se izmeni Tommy-ev lik i učine ga devojkom, što bi sigurno bio zanimlјiv preokret. 2017. Power Rangersi su pronašli zanimlјive nove slojeve za neke članove tima, poput toga da je Billy (Cyler) autistični i Trini (Becky G) gej.

Naravno, sada je sve slučaj onoga što je moglo da bude jer će imovina verovatno ponovno biti pokrenuta. Power Rangers ima dovolјno fanova koji bi mogli da nastave kampanju za nastavak, samo da bi nastavili putovanje ovih likova. Za sada, međutim, Power Rangers 2 i Tommy-ev dolazak ostaju san.

Podeli:



Preporucujemo