•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kako bi izgledali likovi iz Boljeg života u seriji Simpsonovi

Na društvenim mrežama objavljena je ilustracija glumaca serije “Bolji život” koja ih prikazuje kao likove kultnih “Simpsonovih” te je ubrzo postala viralna na brojnim platformama.

Instagram stranica “Simpsonizuj me” koja nudi “simpsonizaciju” različitih fotografija i likova tj. pretvaranje običnih snimaka u ilustracije koje nalikuju na likove “Simpsonovih” predstavila je verziju porodice “Popadić” iz “Boljeg života”.

Ilustracija je stigla i do Dragana Bjelogrlića koji je u spomenutoj seriji tumačio lik Slobodana “Bobe” Popadića te ju je podelio na svom Instagram profilu.

“Simpsonizacija Gige Moravca i ostalih Popadića”, pisalo je u jednom od komentara oduševljenih korisnika.

Neki su se našalili i da bi se ova verzija kultne serije zvala “The Popadićs”. Takođe, na spomenutoj Instagram stranici mogu se pronaći i verzije “simpsonizovanih” likova filma “Maratonci trče počasni krug”, kao i “Ko to tamo peva”.

Podeli:



Preporucujemo