•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kako danas izgleda sin Del Boja Trotera iz Mućki

Britanski glumac Ben Smit (32) proslavio se, još kao klinac, ulogom Demijena Trotera, sina Dereka Del Boja Trotera, u kultnoj seriji Mućke. Smit je danas vrlo uspešan glumac, ali biste ga veoma teško prepoznali.

Vragolasti Demijen, poznat po terorisanju ujaka Rodnija, pojavio se u Mućkama 2001. godine u specijalima koji su se tada snimali, a to mu je, ujedno, prva zapaženija uloga i upravo ga po toj ulozi svi pamte, zbog čega bi danas, 20 godina kasnije, većini bio neprepoznatljiv.


Smitu je ta uloga na neki način obeležila karijeru, a nedavno je na konvenciji Mućki govorio upravo o svojoj ulozi Demijena i kako ju je on doživeo.

“Mislim da je Demijen moderna verzija mladog Del Boja, ali nikada ga nećemo gledati kako odrasta. Ipak, sve reference koje imamo u seriji o Demijenu ukazuju na to da bi bio opak. Zamišljam Demijena u nekakvoj gangster rep supkulturi”, rekao je Smit.

Smit se glumom bavi još od svog ranog detinjstva, a nastavio je da se bavi njome i nakon Mućki i imao je dosta zapaženih uloga. Glumio je u brojnim serijama i filmovima, poput Misfits, Doctor Who, Holby City, EastEnders, doduše tek kao sporedni ili epizodni glumac.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu