•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kako je Sacha Baron Cohen šokirao publiku na dodeli nagrada

Ove subote uveče Sacha Baron Cohen bio je najveća zvezda BAFTA LA Jaguar Brittania Awardsa.Razlog tome je skeč koji je slavni glumac izveo, a koji je uključivao staricu u kolicima. Sve se odvilo u trenutku kad je Cohen došao da primi nagradu Charlie Chaplin Brittania Award za postignuća u području komedije, a na pozornici se u društvu Salme Hayek našla i spomenuta starica, Grace Coddington, poslednja živa osoba koja se pojavila u nekom od Chaplinovih filmova.

Kad se popeo na pozornicu Cohen joj je prišao, uzeo njen štap te počeo plesati poput Chaplina. Ali, u nekom trenutku štap se slomio, on je pao na ženu koja je zajedno s kolicima odletela s pozornice. U prvi je trenutak publika bila šokirana, ali potom su shvatili da su žrtvama još jedne Cohenove podvale.

"Grace Collington je najstarija, pardon, bila je najstarija. Posvećujem njoj ovu nagradu. Jasno, ovo je tragedija, ali pogledajte pozitivnu stranu - kakav dobar način da odeš s ovog sveta. Verovatno će se naći u posebnom segmentu na Oscarima. U svakom slučaju, ovo je moje veče, a ne njeno", kazao je nakon podvale.

Inače, osim Cohena nagrade su osvojili i glumci George Clooney, Benedict Cumberbatch i sir Ben Kingsley, koji su predvodili popis pobednika na ovoj dodeli godišnjih nagrada, koje dodeljuje losangeleški ogranak Britanske akademije za film i televiziju onima koji svojim radom ostavljaju trag u Hollywoodu.

Clooney (52) osvojio je nagradu Britannia za vrhunski rad na filmu za svoj dugogodišnji trud.

"Kao što je poznato nemam dece - za koju znam, ali imam porodicu pisaca, glumaca i reditelja", kazao je primajući nagradu.

Glumac Cumberbatch koji glumi u tri filma koji igraju ove jeseni "The Fifth estate", "12 Years a Slave" i "August: Osage County" odao je priznanje svojim kolegama.

Kingsley je svoju nagradu posvetio mladim glumcima.

"Moji dragi mladi glumci znam kako je teško biti na vašem mestu... neka vaše umeće ostane nepomućeno, sjajno i čvrsto poput dijamanta", poručila je zvezda "Gandhija".

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu