•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kako je Tom Kruz spasio svoju karijeru?

Pre jedanaest godina delovalo je kao da je karijera Toma Kruza završena.

Posle niza ispada u javnosti (skakanje na kauču u emisiji kod Opre i bizarnih glasina o njegovoj ulozi u Sajentološkoj crkvi), studio, koji je godinama profitirao od Kruzovih uloga, digao je ruke od glumca.

Zapravo, tadašnji šef kompanije Vajakom Samner Redstoun rekao je da "Kruz više nije dobrodošao na imanju Paramaunt pikčers".

"To nema veze s njegovim talentom. On je fantastičan glumac", rekao je Redstoun.

"Ali mi ne mislimo da neko ko izvršava kreativno samoubistvo i košta kompaniju mnogo novca treba da bude na našem terenu", dodao je on.

Bio je to kraj 14-godišnje i vrlo unosne veze između Kruzove producentske kuće i tog filmskog studija, koji je prema mišljenju mnogih, označio i kraj njegove karijere.

Iako je već tada za života zaradio milijardu i po dolara od filmova, nije uspeo da postane ugledan član holivudske porodice.

Sva ta dešavanja su Kruzu verovatno bila alarm da nešto preduzme i spasi svoju karijeru. Angažovao je novog publicistu, prestao da javno govori o sajentologiji i na neko vreme se udaljio od akcionih filmova.

Onda je usledila njegova najbolja odluka. Pridružio se postavi komedije "Tropic Thunder" i pokazao publici da i dalje ima šarma.

Samo dve godine kasnije, najavljeno je da će Kruz igrati u sledećoj "Nemogućoj misiji".

Zahvaljujući "ludim" akcionim scenama koje je Kruz izvodio bez kaskadera, nastavak "Ghost Protocol" doneo je najveću zaradu u istoriji te franšize.

Uporedo je igrao u "Edge of Tomorow", pa onda i u "MI: Rogue Nation", koji je bio na drugom mestu po zaradi.

Tom Kruz sada ima 55 godina, ostavio je iza sebe burnu prošlost i čini se da se ne zaustavlja. Štaviše, uskoro ćemo ga gledati u nastavku filma "Top Gan" i u još jednoj "Nemogućoj misiji".

Website:B92.net
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....