•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kanye želi da se njegovo dete zove North West

Kanye West nasmejao je javnost i zgrozio svoju trudnu verenicu Kim Kardashian kad je izjavio kako bi hteo da se njegovo dete zove North - North West.

To mu je ime na vrhu popisa želja, na kojima se nalaze i imena John, u čast slavnom tunolovcu Johnu Westu, ali i ime Go kao posveta velikom hitu Pet Shop Boysa "Go West".

Očajna trudnica nada se da se Kanye samo šali i da će se do porođaja, koje se očekuje u julu, uozbiljiti i predložiti neko manje blesavo ime.

Kim se u poslednje vreme žali da joj Kanye ne pruža dovoljno podrške. Hormoni joj divljaju, nedavno je jedva izbegla pobačaj, a zapinje joj i razvod od supruga Krisa Humphriesa. Podela porodičnog blaga očito je bolan proces.

“U poslednje vreme Kim stalno plače, a Kanye nije uvek u blizini da joj ponudi svoje rame” - tvrdi kućni prijatelj. Raper po ceo dan provodi u studiju i ide sa sastanka na sastanak. U ono malo slobodnog vremena ipak stigne misliti o porodici i smišljati čudna imena za svog naslednika.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...