•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Kapetan Filips" i "Malavita" od danas u bioskopima!

Filmovi Kapetan Filips (Captain Phillips) i Malavita (The Family), naći će se od danas u redovnoj bioskopskoj distribuciji!

Reč je o istinitoj drami o kapetanu Ričardu Filipsu koju kritike najčešće opisuju kao “moćna i neverovatno dobra priča“, kao i o filmu koji elitni tandem De Niro i Mišel Fajfer čini uzbudljivom komedijom mafijaškog žanra.

“Najverodostojnije prikazan istinit događaj.”
New York Daily News

“Sva je odgovornost na Henksu da usidri ovaj ambiciozni poduhvat, a on je, sa malo reči dao jednu od svojih najboljih uloga.”
New York Post

Kapetan Filips je prikaz stvarnog događaja iz 2009 godine, kada su somalijski pirati oteli američki teretni brod Merks Alabama. Viđen kroz objektiv reditelja Pola Gringrasa, ovo je istovremeno uzbudljiv triler, ali i složeni portret različitih efekata globalizacije. Film se fokusira na odnos između kapetana broda, Ričarda Filipsa (Oskarom dvostruko nagrađivani glumac, Tom Henks) i vođe pitrata iz Somalije, Muse (Barkhard Abdi). Od trenutka kada se grupa pirata ustremila na nenaoružani brod, Muse i Kapetan Filips stupaju u neprestani kontakt. Priterani u ćorsokak, stotinu milja udaljen od obale Somalije, obojica vođa našli se se u milosti snaga, koje su izvan njihove kontrole.

Nakon što su postali zaštićeni svedoci zbog cinkarenja, šef mafije i njegova porodica sele se u miran gradić u Francuskoj. I pored svih napora CIA agenta Stensfilda (Tomi Li Džons) da ih drži pod kontrolom, Fred Manconi (Robert De Niro) i njegova porodica se vrlo lako vraćaju starim navikama i razotkrijvaju svoj identitet, olakšavajući nekadašnjim pajtašima da im uđu u trag.

Glumac Tomi Li Džouns i reditelj Lik Beson su godinama prijatelji i već su sarađivali. Reditelj kaže da je reč o profesionalnom glumcu koji prihvata savete, ali ne gubi vreme. Tomi Li Džouns ističe da je divno je bilo na snimanju u Francuskoj.

“Nikada do sada nisam radio sa De Nirom, tako da je to bilo nešto što nisam mogao da odbijem”, rekao je on.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...