•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Karavan srpskog filma u osam srpskih gradova u decembru

Manifestacija “Karavan srpskog filma”, u okviru koje će biti prikazano devet aktuelnih srpskih filmova, tokom decembra 2022. će gostovati u osam gradova: Kniću, Mrčajevcima, Prijepolju, Ivanjici, Brusu, Blacu, Sečnju, i Aleksandrovcu. Svakog vikenda će u odabranim gradovima na repertoaru biti filmovi “Leto kada sam naučila da letim”, “Strahinja Banović”, “Komedija na tri sprata”, “Sveta Petka – Krst u pustinji”, “Bilo jednom u Srbiji”, “Zlatni dečko”, “Heroji radničke klase”, “Mrak”, i “Trag divljači”.

Prvog decembarskog vikenda, od 2. do 4. decembra, karavan će biti u Aleksandrovcu i Ivanjici. Od 9. do 11. decembra filmovi će biti prikazani u Kniću i Blacu, od 16. do 18. decembra u Prijepolju i Brusu, a od 23. do 25. decembra u Sečnju i Mrčajevcima. Svakog petka će, u terminima od 17h, 19h i 21h, na programu biti “Leto kada sam naučila da letim”, “Strahinja Banović” i “Komedija na tri sprata”. Repertoar subotom će činiti ostvarenja “Sveta Petka – Krst u pustinji”, “Bilo jednom u Srbiji”i “Zlatni dečko”. Na programu nedeljom će se naći filmovi “Heroji radničke klase”, “Mrak”, i “Trag divljači”.

Filmski centar Srbije organizuje manifestaciju pod nazivom „“Karavan srpskog filma“ sa željom da da prikaže domaće filmove koji su trenutno aktuelni, odnosno koji su ove godine ušli u distribuciju.

U fokusu su gradovi koji nemaju bioskopsku opremu za prikazivanje filmova, pa tako ni bioskopski repertoar. Ideja Filmskog centra je da iznajmi najbolju bioskopsku opremu i omogući publici iz ovih gradova da pogleda domaće aktuelne filmove u bioskopu. Cena karte iznosiće 200 dinara za sve filmove.

Podeli:



Preporucujemo