•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Karijera Shailene Woodley zamalo se okončala zbog bolesti u njenim ranim 20-im

Zvezda filma “Big Little Lies” Shailene Woodley se otvorila o zdravstvenom strahu koji je zamalo okončao njenu karijeru u ranim 20-tim.

U intervjuu za New York Times, Woodley je otkrila da je propustila puno ranih uloga, jer je bila "veoma bolesna."

„O ovome još nisam javno puno govorila, i jednog dana ću, ali bila sam vrlo, vrlo bolesna u mojim ranim 20-ima. Dok sam radila filmove 'Divergent' i radila naporno, takođe sam se borila sa dubokom ličnom, vrlo zastrašujućom fizičkom situacijom. Zbog toga sam rekla ne na puno prilika jer mi je bilo potrebno da se pobolјšam, i ti poslovi su završili kod mojih vršnjaka koje volim“, rekla je.

Rekla je da joj nije jasno da li će moći da nastavi da radi zbog nepoznate bolesti ili će uopšte da preživi.

„Bilo je puno lјudi koji su govorili:„ Nisi to trebala da pustiš“ ili „Nisi trebala da budeš bolesna“, rekla je. „To je bilo kombinovano sa mojim unutrašnjim procesom: „Hoću li da preživim ono kroz šta prolazim sada i uvek biti zdrava, ili ću čak imati priliku da radim na projektima za koje sam opet strastvena zbog situacije u kojoj jesam?' Bila sam na mestu gde nisam imala drugog izbora nego da se samo predam i pustim moju karijeru, i to je u mom umu razotkrilo taj negativan glas koji se vrteo godinama i godinama posle toga."

Woodley se probila u “The Descendants” 2011. godine za koju je nominovana za Zlatni globus i osvojila je Indie Spirit Award. Godine 2014. glumila je u filmu “The Fault in Our Stars” i glumila glavnu ulogu u franšizi "Divergent", zasnovanoj na romanima za mlade. Ona trenutno može da bude viđena u “Endings, Beginnings”, koji su objavlјeni u video na zahtev ranije usled pandemije koronavirusa.

Srećom, ona se oporavila od prestrašenosti od ranijih godina.

„Sada sam, s druge strane, hvala Bogu. Mnogo poslednjih nekoliko godina odnosilo se na fokusiranje na mentalno zdravlјe i to je spor proces. Ali zbog tog rada osećam se vrlo prizemlјeno i ukorenjeno u onome ko sam i vrlo mi je jasno o svemu u životu, bilo da je u pitanju moja karijera ili moji odnosi ili moja sopstvena vrednost ", rekla je ona. "Osećam se vrlo zahvalno što sam prošla tom vatrenom linijom, jer sada znam čemu više ne želim da se vratim."

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...