•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Katarina Žutić

Katarina Žutić je srpska glumica. Rođena je 24. oktobra 1972. u Beogradu, od oca Miloša Žutića i majke Svetlane Bojković koji su takođe glumci.

Katarina Žutić je rođena u Beogradu, 24. oktobra 1972. godine. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Predraga Bajčetića, svojom dramatizacijom Belih noći. Diplomska predstava Preferans igrana je dve sezone na sceni Beogradskog dramskog pozorišta.

Žutićeva je od leta 2013. počela da se bavi i muzikom. Zajedno sa Ninoslavom Filipovićem „Ninodžimom“ i Nemanjom Aćimovićem „Akimom“ čini bend Kamikaze. Svira bas i sprema album sa momcima. Kako glavni razlog bavljenja muzikom navodi skretanje pažnje na ekološke probleme. Dosad je izdata debitantska pesma Himna, koja se sastoji iz nasumičnih japanskih reči i imena, dok je za jesen 2013. najavljen ekološki singl Plastični metuzalemi.

Filmografija:
1990.-te
1992. Crni bombarder
1992. Slon beton television
1993. Vizantijsko plavo
1996. Poslednji obraz
1997. Kanal mimo
1999. Nebeska udica
1999. Trojka
1999. Proputovanje

2000.-te
2000. Kartina
2000. Nebeska udica
2000. Dorćol-Menhetn
2001. Budi fin
2003. M(j)ešoviti brak
2004. Pljačka Trećeg rajha
2008. Ljubav i mržnja
2008. Ranjeni orao (TV serija)
2009. Srpski film

2010.-te
2011. Zajedno
2011. Nepobedivo srce
2013. Mit o Sizifu

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Podeli:



Preporucujemo

Stigao je trejler za treći deo horora Prizivanje zla
Patrik Dempsi o povratku u 'Uvod u anatomiju'
Film o slavnom kuvaru Entoniju Burdenu stiže u bioskope
Od tvorca serije La Casa de Papel: Sky Rojo zaludela svet
Porodični vikend u bioskopu Cine Grand Delta Planet 8. i...
FESTIVAL FESTIVALA „NAJBOLJI OD NAJBOLJIH“ OD 12. DO...
9. Međunarodni bijenale umetničkog dečjeg izraza –...
Mračne, napete, hladne skandinavske serije vrhunske...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 6. do 12. maja
FEST - Danilo Šerbedžija: Čestitam ekipi FEST-a na...
Selekcija FEST Fokus na 49. Međunarodnom filmskom...
U Sarajevu počelo snimanje novog filma Danisa Tanovića
Premijera dokumentarnog filma Beskućnik Dendi u Bioskopu...
Glavni takmičarski program na 49. Međunarodnom filmskom...
IZDVAJAMO SA FESTA: 5 FILMOVA SA RATNOM TEMATIKOM KOJE NE...
Nova americka serija sa srpskim autorima na kanalu DIVA od...
Sutra počinje 49. Međunarodni filmski festival – FEST
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 6. do 12. maja
365 Days (365 dni) (2020) (2020)
Ladies night uz ovogodišnjeg dobitnika Oskara
FEST - Svečano otvoren 49. Međunarodni filmski festival...
FEST - Puriša Đorđević: Nagrada FEST-a me je prijatno...
Nastavak Igre prestola: Procurile fotografije sa snimanja...
Mortal Kombat (2021) (2021)
Nagrada publike na 43. Moskovskom filmskom festivalu...
FEST - Dodatne ulaznice u prodaji za rasprodate projekcije...
Peta sezona Krune neizvesna, niko neće da glumi princa
Legendarni Šrek napunio 20. godina
Dekster se vraća na male ekrane
Molijerovi dani od 11. do 22. maja u znaku obeležavanja 70...