•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Katarina Žutić

Katarina Žutić je srpska glumica. Rođena je 24. oktobra 1972. u Beogradu, od oca Miloša Žutića i majke Svetlane Bojković koji su takođe glumci.

Katarina Žutić je rođena u Beogradu, 24. oktobra 1972. godine. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Predraga Bajčetića, svojom dramatizacijom Belih noći. Diplomska predstava Preferans igrana je dve sezone na sceni Beogradskog dramskog pozorišta.

Žutićeva je od leta 2013. počela da se bavi i muzikom. Zajedno sa Ninoslavom Filipovićem „Ninodžimom“ i Nemanjom Aćimovićem „Akimom“ čini bend Kamikaze. Svira bas i sprema album sa momcima. Kako glavni razlog bavljenja muzikom navodi skretanje pažnje na ekološke probleme. Dosad je izdata debitantska pesma Himna, koja se sastoji iz nasumičnih japanskih reči i imena, dok je za jesen 2013. najavljen ekološki singl Plastični metuzalemi.

Filmografija:
1990.-te
1992. Crni bombarder
1992. Slon beton television
1993. Vizantijsko plavo
1996. Poslednji obraz
1997. Kanal mimo
1999. Nebeska udica
1999. Trojka
1999. Proputovanje

2000.-te
2000. Kartina
2000. Nebeska udica
2000. Dorćol-Menhetn
2001. Budi fin
2003. M(j)ešoviti brak
2004. Pljačka Trećeg rajha
2008. Ljubav i mržnja
2008. Ranjeni orao (TV serija)
2009. Srpski film

2010.-te
2011. Zajedno
2011. Nepobedivo srce
2013. Mit o Sizifu

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Podeli:



Preporucujemo

28. Sarajevo Film Festival: Suočavanje s prošlošću
Preminula glumica Olivija Njutn-Džon
Otvoren konkurs za vizuelne umetnike/ce i strip autore/ke...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 04. do 10. avgusta
Svetska premijera filma “O novcu i sreći” Ane...
Predstavljamo Kinoscope program 28. Sarajevo Film Festivala
Sendmen: nova Netfliksova serija kultnog autora Nila Gejmana
The Black Phone (2021) (2021)
Najpovoljniji bioskopski dan u Srbiji: 16. avgust
28. Sarajevo Film Festival: Predstavljamo Open Air program,...
Film “Leto kada sam naučila da letim” osvojio nagradu...
Najave Striporame na Nisvillu
Ovacije za Malkoviča na Feliks Romulijani
Izložba fotografija Marine Pešić u niškoj Tvrđavi -...
Džejms Franko je Fidel Kastro u novom filmu o vanbračnoj...
Prey (2022) (2022)
Mingusova autobiografija, rock biseri, knjige za bubnjare, ...
Gran pri za “Heroje radničke klase” u Rusiji
Pet srpskih filmova podržano u Severnoj Makedoniji
Sarajevo Film Festival - Šesto izdanje programa...
The Gray Man (2022) (2022)
U Ljetnom kinu Coca-Cola podignuto najveće filmsko platno...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet Niš od 11. do...
Predstavljamo program Summer Screen 28. Sarajevo Film...
Sutra počinje 28. Sarajevo Film Festival
Otvoren 28. Sarajevo Film Festival
Program Masterclassa 28. Sarajevo Film Festivala
Spiderhead (2022) (2022)
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 11. do 17. avgusta
Predstavljamo Open Air program, danas pocinje online...