•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Katarina Žutić

Katarina Žutić je srpska glumica. Rođena je 24. oktobra 1972. u Beogradu, od oca Miloša Žutića i majke Svetlane Bojković koji su takođe glumci.

Katarina Žutić je rođena u Beogradu, 24. oktobra 1972. godine. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Predraga Bajčetića, svojom dramatizacijom Belih noći. Diplomska predstava Preferans igrana je dve sezone na sceni Beogradskog dramskog pozorišta.

Žutićeva je od leta 2013. počela da se bavi i muzikom. Zajedno sa Ninoslavom Filipovićem „Ninodžimom“ i Nemanjom Aćimovićem „Akimom“ čini bend Kamikaze. Svira bas i sprema album sa momcima. Kako glavni razlog bavljenja muzikom navodi skretanje pažnje na ekološke probleme. Dosad je izdata debitantska pesma Himna, koja se sastoji iz nasumičnih japanskih reči i imena, dok je za jesen 2013. najavljen ekološki singl Plastični metuzalemi.

Filmografija:
1990.-te
1992. Crni bombarder
1992. Slon beton television
1993. Vizantijsko plavo
1996. Poslednji obraz
1997. Kanal mimo
1999. Nebeska udica
1999. Trojka
1999. Proputovanje

2000.-te
2000. Kartina
2000. Nebeska udica
2000. Dorćol-Menhetn
2001. Budi fin
2003. M(j)ešoviti brak
2004. Pljačka Trećeg rajha
2008. Ljubav i mržnja
2008. Ranjeni orao (TV serija)
2009. Srpski film

2010.-te
2011. Zajedno
2011. Nepobedivo srce
2013. Mit o Sizifu

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Podeli:



Preporucujemo

MONODRAMA TIHOMIRA STANIĆA ,,DETINJARIJE” I PRVA NEDELJA...
Selekcije Novi evropski dokumentarni film i Eco Dox na 31....
Nišville radio od sada i na YouTube kanalu!
Filmovi „Još jedan dan“ Radivoja Bukvića i „Ruski...
Anica Dobra, Fedon Papamihael i Ademir Kenović laureati...
Jelena Gavrilovic na dodeli filmskih nagrada u Londonu
SUPSTANCOM I POKLON MURALOM ZAOKRUŽENO FINALE SLOTER...
Drugog dana Bašta Festa prikazano devet filmova iz osam...
Za nagrade Srce Sarajeva za TV serije po odluci struke...
Dodelom nagrada i projekcijom filma “Za danas toliko”...
Selekcije „Europe 4 Kids”, „Best of Europe” i...
Vatrena završnica Sloter festivala: Horor projekcije za...
Novi filmovi u julu u CineStar bioskopima (Do zadnjeg daha,...
Žarko Laušević posthumno dobitnik nagrade „Specijalni...
Holivudski glumci Džon Sevidž i Lazar Rokvud gosti 6....
11. Bašta Fest – izveštaj sa trećeg festivalskog dana
Umetnicko slikanje sa ljubimcima na terasi CineStara u...
Dodelom nagrada svečano zatvoren 7. Ravno Selo Film...
Svečano otvoren 11. Bašta Fest
Konkurs za prijavu filmova na 18. Festival srpskog filma...
Svakog utorka snižena cena ulaznice i besplatno Lemonade...
Doljevac domaćin spektakla: Premijera „Supstance“ i...
ZLATNA MACOLA ZA FILM SUPSTANCA
Repertoari Cineplexx bioskopa u Nišu od 3. do 9. jula