•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kate Beckinsale voli što je zloća

Kate Beckinsale (38) je holivudska zvezda koja kaže da su se njeni snovi ostvarili kada je odigrala ulogu negativke u rimejku kultnog klasika „Total Recall“.

Glumica priznaje da nikada pre nije bila „loša devojka“, niti negativka, tako da je sve ovo jako uzbudljivo za nju. Sviđa joj se činjenica da njen lik doživljava promenu i menja se od povučene supruge u ubistvenu mašinu. Isto tako Kate dodaje i da je bilo jako zabavno glumiti ovu suprugu kao Amerikanku kada je dobra i kao Engleskinju kada je strašna.

Podeli:



Preporucujemo