•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Katie Holmes: Dan zaljubljenih ću provesti sa svojom majkom

Za mnoge nedavno rastavljene Dan zaljubljenih i nije dan koji sa nestrpljenjem iščekuju. Za Katie Holmes Sveti Valentino je idealno vreme za porodicu.

Poznata glumica tradicionalno će dan zaljubljenih provesti sa svojom majkom Kathleen A. Stothers Holmes i užim krugom porodice. Kako kaže, stvorili su nekakvu tradiciju druženja na taj dan.

“Kad smo bili mlađi, majka bi nam često za Svetog Valentina spremala crvene palačinke, a kako sam odrasla u Ohiju, uvek bi u ovo doba godine padao sneg, koji je celi taj dan učinio još posebnijim” – ispričala je 34-godišnja glumica. Praznik ljubavi, osim sa porodicom, glumica najčešće provodi sa svojim prijateljima.

Ta se tradicija za Katie i njenu šestogodišnju ćerku Sury nastavlja.

“Sada ja pečem crvene palačinke” – rekla je Katie koja od uvek voli da ima poseban i drugačiji praznik.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...