•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Katie Holmes još uvijek je neugodno zbog braka s Tomom

Glumica Katie Holmes (33) nikako ne može pobeći od neugodnosti vezanih uz njen bivši brak sa Tomom Cruiseom (50). Poslednju je doživela pre neki dan u New Yorku kada je sa njihovom ćerkom Suri došla na ručak u restoran u kojem su ih zaskočili obožavatelji odeveni u majice na kojima piše "Oslobodite Katie" i "Spasite Suri".

Te su majice, naime, ostale nakon akcije koju su njeni obožavatelji pokrenuli još dok je bila članica scijentološkog pokreta i u braku sa glumcem koji je Katie terao da se ponaša u skladu sa njihovim pravilima. A ljudi koji su je zaskočili, među kojima je bilo i nekoliko muškaraca prerušenih u Toma Cruisea, odenuli su ih kao deo kostima za predstojeću Noć veštica.

Katie je videvši neugodne natpise napravila kiselo lice. Obožavatelji je nisu nastavili mučiti nego su natpise zaklonili rukama i produžili do svog stola.

Katie se rastala od Toma u julu ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...