•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Keanu Reeves priznaje da je uvek želeo da igra Wolverine-a

Ne postoji projekat Marvel-a ili DC-a koji ovih dana traje bez glasina da je Keanu Reeves umešan, a volјeni glumac redovno je na vidiku obe velike strip franšize. Kevin Feige je već priznao da sa 55-godišnjakom razgovaraju o skoro svakom filmu koji naprave, a najnovija nagađanja povezuju ga sa glavnom ulogom u predloženom Ghost Rider reboot-u.

U međuvremenu, Reevesova saradnja sa DC-om, Constantine, nedavno je proslavio petnaestu godišnjicu, što se takođe slučajno poklopilo sa pregovorima da je, kako se izveštava, u toku nastavak, onaj za koji bi zvezda John Wick-a reprizirala njegovu ulogu okultiste pušača. Film je dobro leteo ispod radara kada je prvi put sleteo 2005. godine, ali s obzirom na to kako je Reeves sada verovatno najpopularnija zvezda na planeti, nastavak bi bio gotovo zagarantovan uspeh.

Međutim, glumac ima na vidiku još jedan dugo očekivani nastavak na horizontu, a tokom nedavnog intervjua za promociju Bill & Ted Face the Music, Reeves je upitan da li postoji neka uloga za koju bi želeo da je mogao da igra tokom njegovih 35 godina u poslu koji propustio je i njegov odgovor Wolverine-a nesumnjivo će pokrenuti mlin glasina da se ponovo okreće.

„Lično, uvek sam želeo da igram Wolverine. Sada je prekasno za to. Imao sam jako dobro ispunjenu karijeru. I ja sam sada u redu sa time. Oh da, Frank Miller-ov Wolverine, sigurno“.

Reeves je bio jedan od desetina glumaca povezanih sa delom adamantijumskog mutanta kada je prvi nastavak X-Men-a Bryan Singer-a birao glumce za Wolverine-a pre više od 20 godina, i nikada nije bio stidlјiv kada je trebalo da prizna njegovu lјubav prema liku u godinama od tada. Na nesreću, taj brod je možda otplovio zauvek, ali čini se sve verovatnijim da će se na kraju pridružiti MCU-u u bliskoj budućnosti kao još jedan veliki superheroj.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu