•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Keira Knightley u tajnosti rodila drugo dete

Britanska glumica Keira Knightley nakon četiri godine ponovo je dobila dete sa suprugom, muzičarom Jamesom Rightonom.

Par se venčao 2013. godine u Francuskoj, a još se ne zna kog je pola novorođenče, pišu britanski mediji.

Glumica je porodila u tajnosti, a paparazzi su je uhvatili u šetnji s dečjim kolicima po Londonu. Prvo što su primetili bilo je da trudničkog stomaka više nije bilo pa su tamošnji mediji svi pisali o prinovi.

Knightley se nakon prvog porođaja nije libila da otvoreno govori o teškoćama kroz koje prolaze žene i njihovo telo. S kćerkom Edie imala je težak porođaj u maju 2015. godine.

"Mislim da ženama ne dajemo dovoljno vremena za fizički i emocionalni maraton kroz koji prolaze kada postanu majke. Imam neverovatnu podršku ljudi oko sebe, a opet mi porođaj i odgoj deteta jako teško padaju", izjavila je glumica nakon prvog porođaja za magazin Balance.

U svojoj knjizi "Feministice ne nose ružičasto" glumica je oštro kritikovala vojvotkinju od Cambridgea, Kate Middleton zbog njenog prebrzog i nerealnog pojavljivanja u javnosti svega nekoliko sati nakon porođaja. Glumica je kazala da smatra kako to ne prikazuje stvarnu sliku žene, a u knjizi je vrlo detaljno opisala svoj porođaj.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...