•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Keira Knightley više ne želi da snima scene seksa u filmovima koje režiraju muškarci

Keira Knightley izrazila je nelagodu u vezi sa snimanjem intimnih scena naglasivši kako to više nema nameru da radi u filmovima koje režiraju muškarci, piše The Guardian.

Knightley je rekla kako više nema nameru tolerisati "muške poglede" te kako će takve scene snimati samo ako režiju filma potpisuje žena.

"Koristite nekog drugog, ja to ne želim iz više razloga, rodila sam dvoje dece i radije ne bih stajala gola ispred grupe muškaraca", govori.

Dodala je kako joj muške kolege oduvek govore kako treba da se ponaša te se neretko ponašaju kao da znaju kako je biti žena u filmskoj industriji.

"Budi lepa, budi spremna pružiti podršku, pa čak i budi lepa - ali ne previše lepa, budi mršava - ali ne pretanka, budi seksi - ali ne preteruj... Ne želim da im budem ili majka ili žena s kojom će muškarci flertovati. Ne želim ni spavati s njima. Želim samo raditi. Je li to uredu?", rekla je.

Ispričala je i kako ne želi snimati "masne" scene seksa u kojima su svi preglasni.

"Žene moraju koketirati ili biti majke u filmovima, jedino tako mogu uspeti. Muka mi je od toga", zaključila je.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...