•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kelan Luc iz "Sumraka" nastupa u naučno-fantastičnoj drami "Tatua"

Sada kada je završio serijal 'Sumrak', najzgodniji vampir iz ekipe, kelan Luc, pronašao je novu potencijalnu franšizu u kojoj želi da se pojavi.

Luc je potpisao ugovor za film nezavisne produkcije "Tatua". Film je zasnovan na originalnom konceptu autora stripova Pola Dženkinsa i Roba Prajora. "Tatua" je priča o čoveku sa veoma retkom krvnom grupom što mu omogućava da se tetovira sa jako moćnim mastilom. Zajvaljujući tome on može da koristi tetovirana oružja direktno sa svoje kože.

Ovaj koncept je na prvi pogled prilično neobičan. Tetovirana oružja su kombinacija mastila, krvi i adrenalina. Moraju se brzo koristiti jer se u kratkom roku raspadaju i mogu naneti veliku štetu telu ubice. Ali sve to nemam nikakvog značaja sve do trenutka kada je sin glavnog junaka kidnapovan.

Za Arona Simsa ovo će biti prvi pravi režiserski debi. Snimanje ove naučno-fantastične drame treba da počne u martu sledeće godine a planirani budžet iznosi oko 15 miliona dolara. Sims je režirao kratki film "Archetype", koji sada razvija u dugometražni za producenta Džona Dejvisa.

Scenario za film je napisao Pol Lejden, dok će za produkciju biti zaduženi Rik Švarc, Tod Bro i Keri Holden. Švarc je producent brojnih veoma uspešnih filmova, a neki od njih su "Machete Kills", "Crni labud", "Dvostruka igra" i "Duhovi u nama".

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu