•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ken Watanabe dobio ulogu 'Akire'

I dalje dosađujemo vestima ko će dobiti koju ulogu. Kako je bilo lepo i bezbrižno pre vremena ovolikih informacija i gomile ovakvih, i nama sličnih sajtova, kada bi samo saznao da će doći nekakav filma „Raiders of the lost ark“, koji bi otišao i odgledao, a činjenica da je Harrison Ford bio dvanaesti glumac koji je dobio ulogu Indiane Jones ne bi bila ni od kakvog značaja. Za nju bi saznali 15 godina kasnije i opet ne bi bila ni od kakvog značaja.

A danas... sa ovolikim informacijama imamo i podatak da je čistač tolatea (higijeničar) prolazio pored glavnog i odgovornog urednika koji je u rukama nosio papire na kojima je pisala ponuda glumcu Kenu Watanabeu za ulogu u filmu „Akira.“ Pored toga, da bar saznamo i nešto o tom higijeničaru, i kako je moguće pomoći mu, čiji je život svakako značajniji i umnogome zanimljiviji od činjenice da je neki Ken dobio ulogu u nekakvom filmu „Akira.“ Ali to što taj naš higijeničar nema da prehrani porodicu, ne može da pomogne ženi da pronađe posao ili se izbori sa svojim dijabetisom, i strahuje da li će imati dovoljno novca da dvoje dece školuje, obzirom da ima problema sa devojčicom Lizom koja pati od nekakvog retkog mentalnog poremećaja, što neminovno traži gomilu lekova, a lekovi traže novac, a naš higijeničar nema dovoljno ni za osnovne potrepštine, takva priča ne bi zanimala javnost, osim u nekim segmentima da se napadne vlada dok se ispod likova nesretne porodice provlače tužni tonovi klavira, te zbog toga info, da je Watanabe dobio ulogu u „Akiri“, zauzima širi prostor kako bi narod zaboravio na teškoće i tragedije nekoga poput naše porodice higijeničara. A takvih ima toliko...

Pošto ste dobili ovoliku priču, a kroz nju je i protkana vest o „Akiri“, dalje ne moramo jer je pitanje da li će i ovaj glumac ostati Akira do kraja naredne nedelje. Pa zašto onda trošiti vreme?

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...