•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kevin Hart i John Travolta u novoj akcionoj komediji ’Die Hart’

Quibi je objavio prvi trejler za Die Hart. Kao što samo ime govori, ovo je akciono/komični film u kome glumi Kevin Hart, koji glumi verziju sebe samoga koji se trudi da postane akcioni heroj. Hart, pored glavne uloge, i producira film. Kao što vidimo u trejleru, prelazak iz komičara u akcionu zvezdu neće biti gladak.

Trejler počinje sa Kevin Hart-om koji objašnjava da je ceo život želeo da bude zvezda akcionog filma. Ipak, na kraju igra drugu violinu njegovom prijatelјu i ko-zvezdi, Dwayne "The Rock" Johnson-u iznova i iznova. Zatim dolazimo do srži stvari, Hart pohađa školu za akcione zvezde, koju vodi niko drugi do John Travolta. Snimci su prepuni kaskaderstva, viceva na štetu Hart-a, eksplozija i svega što bi moglo da se očekuje od velike akcione zvezde.

Nathalie Emmanuel, Jean Reno i Josh Hartnett zaokružuju glumačku ekipu. Tripper Clancy (Stuber) i Derek Kolstad (John Wick) kreirali su film, a režirao ga je Eric Appel (Brooklyn Nine-Nine). Jeff Clanagan, Candice Wilson i Bryan Smiley su zaduženi za produkciju. Ovo je samo jedan od nekoliko projekata koje Kevin Hart trenutno radi. Takođe radi na The Man From Toronto, u koje će imati ko-zvezdu Kaley Cuoco, kao i njegovu superherojsku komediju Night Wolf i Monopoly film, između ostalog. Uprkos kontroverznim komentarima zbog kojih je Hart pre nekoliko godina izgubio posao domaćina Oscara, i dalјe je jedan od najtraženijih lјudi u Holywood-u.

Quibi je predstavlјen početkom ove godine sa fokusom na sadržaj kratke forme proizvedene za mobilne uređaje. Uprkos milijardama finansiranja i stabilnom zvezdama sa A-liste, servis nije uspeo da stekne redovnu privlačnost u prvih nekoliko meseci. Mnogi u industriji bacaju sumnju u pogledu dugoročne održivosti usluge.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu