•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kevin Kostner se povlači: Serija Yellowstone ostaje bez glavnog glumca?

Prema pisanju američkih medija, Kevin Kostner napušta Paramountovu hit seriju Yellowstone, a zameniće ga drugo veliko holivudsko ime.

Izgleda da je Metju Mekonahi u pregovorima sa tvorcima popularne serije koji su se našli u problemu jer Kevin Kostner razmišlja o napuštanju projekta u poslednjoj, petoj sezoni, i to jer želi da više vremena posveti nekim drugim projektima, prvenstveno režiranju i glumi u svom novom vesternu Horizon.

Ipak, čelni ljudi Paramount Networka se s druge strane nadaju da će serija Yellowstone imati obe holivudske zvezde, a ne da će nauštrb jednog doći drugi glumac.

“Nemamo nikakve novosti koje možemo da vam prenesemo. Kevin Kostner je i dalje deo Yellowstone-a i nadamo se da će tako biti još dugo. Zahvaljujući briljantnom umu Tejlora Šeridana, uvek radimo na proširenju franšize ovog neverovatnog sveta koji je on izgradio. Metju Mekonahi je fenomenalan talenat sa kojim bismo voleli da ostvarimo saradnju”. Prema dobro upućenom izvoru, Metju Mekonahi i tvorac Tejlor Šeridan žele da udruže snage na malim ekranima i napokon ostvare saradnju, ali službene potvrde i dalje nema.

Inače, Kevin Kostner u seriji igra glavnu ulogu, Džona Datona, vlasnika najvećeg ranča u Montani, koji rešava sukob unutar vlastite porodice.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...