•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Key & Peele' najavili kraj showa

Stand-up komičari, poznatiji pod zajedničkim imenom Key & Peele, imenu koje dele sa svojom humorističkom emisijom, Keegan-Michael Key i Jordan Peele najavili su završetak njihove obožavane humorističke emisije na Comedy Centralu.

Key i Peele svoju su popularnost stekli urnebesno smešnim skečevima od kojih se sastoji svaka epizoda njihove humorističke serije, a sada se čini kako je toj seriji stigao kraj. "Key & Peele" emitovao se punih 5 sezona, a komičarski duo je najavio kako je sav materijal snimljen i da trenutno gledamo zadnju sezonu.

Preostalo je još samo 8 epizoda do ovog iznenadnog finala serije koje će se emitovati u toku septembra. Finale dolazi nakon uspešne sezone u kojoj je na ovogodišnjim Emmyjima šou "Key & Peele" nominovan u čak 7 kategorija.

Key i Peele u intervjuu za The Wrap su poručili kako okončanje serije nije bila ideja Comedy Centrala, već kako su oboje hteli da rade na novim stvarima i idejama, zajedno ali i odvojeno.

Među novim projektima je komedija Keanu za koju je Jordan Peele napisao scenario, a uz pripremu reboota Policijske akademije komičarski duo čini se ima puno planova koje još nisu spremni u potpunosti da otkriju.

Na svome Twitter profilu Jordan Peele je na tužne reakcije fanova o završetku voljene skeč serije najvio dolazak novih zanimljivih stvari, a tweetao je misteriozno - Čekajte tek da vidite šta ćemo napraviti sledeće.

Dve su stvari sigurno iduće na rasporedu film "Keanu" izlazi u distribuciju 22. aprila, a iako neće sarađivati na svim projektima Keya & Peelea ponovno ćemo videti u nekom novom humorističkom šou.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...