•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kiefer Sutherland odgovorio na kolegine uvrede

Činjenica da je jedan holivudski glumac o drugom holivudskom glumcu u javnosti kazao nešto što nije preterano laskavo, potpuno je opčinila Ameriku. Nema medija koji nije preneo optužbe koje je Freddie Prinze Jr. uputio kolegi Kieferu Sutherlandu, tvrdeći da je on najneprofesionalniji tip na svetu, zbog koga je skoro odustao od glume i dodajući da mu je da radi na seriji "24" zbog njega bilo grozno.

Ali, Sutherland nije prihvatio igru. Njegov je predstavnik u uglađenoj i sterilnoj izjavi za ABC kazao da su mu ove tvrdnje prilično iznenađujuće: "Kiefer je radio s Freddiejem Prinzeom Jr.-om pre više od pet godina i ovo je prvi put da je čuo za njegove pritužbe. Kiefer je uživao radeći s Freddiejem i želi mu sve najbolje".

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu