•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Killing Season (2013)

Zbog nerešenih odnosa njih dvojica započnu rat na ličnom nivou i mnoge potisnute stvari isplivaju na površinu...

"Killing Season" je naziv novog filma, a govori o dvojici ratnih veterana koji su bili na ratištima u Bosni i Hercegovini. Film u kojem glavne uloge tumače hollywoodske zvezde Robert De Niro i John Travolta sniman je u divljinama američkih Rocky planina. Iako se prvotno špekulisalo kako će se pojedine scene snimati na verodostojnim lokacijama u BiH, to se ipak nije realiziralo.

"Killing Season" govori o američkom vojniku Benjaminu Fordu (tumači De Niro) koji se borio na prvim linijama za vreme agresije na BiH. Umoran i iscrpljen od svega, po završetku rata, Ford se povlači na osamu, tačnije kolibu u šumi pokušavajući na taj način potisnuti bolna ratna sećanja. Ali, drama započinje kada u potrazi za njim u šumu stiže bivši srpski vojnik Emil Kovač (tumači John Travolta) koji ima neraščišćene račune s Fordom. Njih dvojica započinju rat na ličnom nivou pri čemu otvaranje starih rana postaje neizbežno, kao i dugo skrivane tajne, a sva potisnuta sećanja prisilno isplivaju na površinu.

Da li je ovakav film trebao da se snima?

Žanr:akcija, triler
Godina:2013
Reziser:Mark Steven Johnson
Producent:Paul Breuls, Ed Cathell III, Anthony Rhulen, John Thompson
Scenario:Evan Daugherty
Uloge:Robert De Niro, John Travolta, Milo Ventimiglia
Uzrast:R
Studio:Millennium Films
Zemlja:United States
Website:www.killing-season-movie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:91 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...